Frankie Valli, John Travolta & Olivia Newton-John – Grease Dream Mix

Frankie Valli, John Travolta & Olivia Newton-John

Frankie Valli, John Travolta & Olivia Newton-John met: Grease Dream Mix

Frankie Valli, geboren als Francesco Stephen Castelluccio op 3 mei 1934, is een Amerikaanse zanger en acteur. Hij werd bekend als de leadzanger van de band The Four Seasons en had hits zoals “Sherry” en “Can’t Take My Eyes Off You”. Naast zijn succesvolle carrière als zanger heeft Valli ook verschillende soloprojecten gedaan.

John Travolta, geboren op 18 februari 1954, is een veelzijdige Amerikaanse acteur, danser en zanger. Hij brak door met zijn rol in de film “Saturday Night Fever” waarin hij de rol van Tony Manero speelde. Deze rol leverde hem wereldwijde bekendheid op en maakte hem een ​​icoon van het discotijdperk. Travolta heeft sindsdien in talloze films gespeeld en blijft een prominente figuur in Hollywood.

Olivia Newton-John, geboren op 26 september 1948, is een Australische zangeres en actrice. Ze verwierf internationale faam door haar rol als Sandy Olsson in de iconische filmmusical “Grease” uit 1978 naast John Travolta. Haar nummers uit deze film, zoals “Hopelessly Devoted to You” en “You’re the One That I Want”, werden enorme hits die haar carrière naar nieuwe hoogten stuwden.

Grease Dream Mix” is een compilatiealbum dat wordt uitgevoerd door Frankie Valli, John Travolta en Olivia Newton-John. Het album bevat remixes van de beroemde nummers uit de film “Grease”, inclusief nieuwe interpretaties en frisse arrangementen. De drie artiesten bundelen hun krachten om een ​​unieke draai te geven aan deze tijdloze klassiekers.

Met hun kenmerkende stemmen en onmiskenbare charisma weten Frankie Valli, John Travolta en Olivia Newton-John het publiek op

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.