Freemasons Feat. Bailey Tzuke – Uninvited

Freemasons Feat. Bailey Tzuke

Freemasons Feat. Bailey Tzuke met: Uninvited

Freemasons is een Brits elektronisch muziekduo, bestaande uit Russell Small en James Wiltshire. Ze staan bekend om hun remixen van populaire nummers en hun eigen originele producties.

Bailey Tzuke is een Engelse zangeres en songwriter. Ze heeft samengewerkt met verschillende artiesten uit verschillende genres, waaronder dance, rock en jazz.

Het nummer “Uninvited”

“Uninvited” is een bekend nummer van Freemasons waarin Bailey Tzuke als gastartiest optreedt. Het werd oorspronkelijk uitgebracht in 2007 als onderdeel van het album “Shakedown”.

Het nummer combineert invloeden uit housemuziek met Baileys krachtige vocale prestaties. De pakkende melodieën en dansbare ritmes maken het tot een populair nummer in de clubscene.

Met “Uninvited” hebben Freemasons en Bailey Tzuke succes behaald in zowel de hitlijsten als op de dansvloeren over de hele wereld. Het blijft een geliefd nummer onder fans van elektronische muziek.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.