Funky Green Dogs – Fired Up

Funky Green Dogs

Funky Green Dogs – Fired Up

Funky Green Dogs is een Amerikaanse house-muziekformatie die in de jaren 90 populair was. Hun bekendste nummer is “Fired Up”, dat uitkwam in 1996.

Geschiedenis van Funky Green Dogs

De formatie werd opgericht door producer Oscar Gaetan en DJ Ralph Falcon, beide afkomstig uit Miami. Ze begonnen samen muziek te maken en al snel kregen ze succes met hun unieke geluid.

Hun muziek kenmerkt zich door een combinatie van house beats, funky baslijnen en catchy melodieën. Ze mixen verschillende stijlen zoals disco, funk en soul om hun eigen unieke sound te creëren.

“Fired Up”

In 1996 brachten Funky Green Dogs het nummer “Fired Up” uit, wat direct een enorme hit werd. Het nummer staat bekend om zijn energieke beats en aanstekelijke zanglijn.

“Fired up! Ready to go!” wordt herhaaldelijk gezongen tijdens het refrein, waardoor het nummer perfect is voor de dansvloer.

Dit iconische nummer heeft nog steeds invloed op de housemuziekscene vandaag de dag. Het wordt vaak gedraaid in clubs over de hele wereld en blijft mensen aanspreken met zijn tijdloze sound.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.