Future Breeze – Smile

Future Breeze

Future Breeze met: Smile

Future Breeze is een Duitse dance-act die werd opgericht in 1995. Het duo bestaat uit Markus Boehme en Martin Hensing.

“Smile” is een van hun bekendste nummers, uitgebracht in 1997. Het nummer maakte deel uit van het album “Second Life”. Met zijn catchy beats en melodieën was “Smile” een grote hit in Europa, vooral in Duitsland.

Achtergrond

Marcus Boehme begon zijn muzikale carrière als dj en producer bij platenlabel Logic Records. Hier ontmoette hij Martin Hensing, waarna ze samen Future Breeze oprichtten. Hun stijl omvat verschillende genres binnen de elektronische muziek, waaronder trance, techno en house.

Grootste succes

“Smile” behaalde hoge posities in diverse Europese hitlijsten en kreeg veel airplay op radiostations over de hele wereld. Het nummer kenmerkt zich door energieke synths, dansbare ritmes en aanstekelijke vocalen.

Toekomstige projecten

Hoewel Future Breeze niet meer zo actief is als voorheen, blijft hun muziek populair onder liefhebbers van elektronische dance-muziek. Marcus Boehme heeft sindsdien gewerkt aan soloprojecten terwijl Martin Hensing zijn focus heeft verlegd naar andere aspecten van de muziekindustrie.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.