Garbage – Milk

Garbage

Garbage – Milk

Garbage is een alternatieve rockband die in 1993 werd opgericht. De band bestaat uit de Schotse zangeres Shirley Manson, gitarist Duke Erikson, bassist Steve Marker en drummer Butch Vig.

Milk

“Milk” is een nummer van het tweede studioalbum van Garbage genaamd “Version 2.0”, uitgebracht in 1998. Het nummer is geschreven door alle leden van de band.

“Milk” heeft een energieke sound met sterke gitaren en catchy synthesizermelodieën. Het refrein wordt gekenmerkt door de kenmerkende stem van Shirley Manson die krachtig en emotioneel klinkt.

Het nummer gaat over het verlangen naar liefde en acceptatie, zelfs als dat betekent dat je jezelf moet veranderen of aanpassen aan anderen. De tekst drukt ook gevoelens van onzekerheid en twijfel uit.

“Milk” was een bescheiden hit in verschillende landen en wordt nog steeds beschouwd als een klassieker binnen het oeuvre van Garbage.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.