Gary’s Gang – Keep On Dancin’

Gary's Gang

Gary’s Gang – Keep On Dancin’

Keep On Dancin’ is een populaire discohit uit 1978 van de Amerikaanse discoband Gary’s Gang. Het nummer werd geschreven door Eric Matthew en Larry LaRocca.

Achtergrond

Gary’s Gang werd opgericht in Queens, New York City, in het midden van de jaren ’70. De band bestond uit Gary Turnier als leadzanger, Eric Matthew als toetsenist en producer, en diverse andere muzikanten.

Keep On Dancin’ was hun grootste hit en bereikte de top 10 in verschillende landen over de hele wereld. Het nummer staat bekend om zijn aanstekelijke disco beat en funky baslijn.

Invloed

Keep On Dancin’ had een grote invloed op de disco- en dansmuziekscene van die tijd. Het nummer wordt nog steeds regelmatig gedraaid op feestjes en evenementen waar mensen willen dansen.

Gary’s Gang heeft nooit hetzelfde succes kunnen behalen als met Keep On Dancin’, maar ze hebben wel bijgedragen aan het populair maken van disco muziek in de late jaren ’70.

Dus blijf dansen!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.