Godley & Creme – A Little Piece Of Heaven

Godley & Creme

Godley & Creme was een Engels muzikaal duo bestaande uit Kevin Godley en Lol Creme. Ze waren vooral bekend als leden van de band 10cc, maar braken ook door als soloartiesten.

Een van hun meest populaire nummers is A Little Piece Of Heaven. Dit nummer werd uitgebracht in 1988 en bereikte de top 10 in verschillende Europese landen. Het heeft een catchy melodie en tekst die blijft hangen.

In deze track combineert Godley & Creme elektronische elementen met gitaar- en drumbeats. De harmonieuze vocalen van beide artiesten creëren een unieke sound die kenmerkend is voor hun werk. Het refrein wordt gekenmerkt door het herhalende “Just a little piece of heaven”, wat bijdraagt aan de memorabiliteit van het nummer.

De songtekst gaat over het verlangen naar vrede, geluk en liefde – iets dat we allemaal nastreven. Het beschrijft een utopische plek waar iedereen kan ontsnappen aan de problematische realiteit en zich veilig kan voelen. Hoewel het concept misschien idealistisch lijkt, slaagt Godley & Creme erin om dit gevoel op te roepen met hun muziek.

A Little Piece Of Heaven is slechts één voorbeeld van het innovatieve werk dat Godley & Creme hebben geproduceerd tijdens hun carrière. Hun vermogen om genres te mixen, unieke geluidseffectentechnieken te gebruiken en meeslepende verhalen te vertellen, heeft hen tot invloedrijke artiesten gemaakt in de muziekwereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.