Goldtrix & Andrea Brown – It’s Love

Goldtrix & Andrea Brown

Goldtrix is een Britse muziekproducent en DJ, vooral bekend van de hit “It’s Love”.

“It’s Love” is een nummer uit 2001, dat werd geproduceerd door Goldtrix in samenwerking met zangeres Andrea Brown. Het nummer behaalde internationaal succes en bereikte de top 10 in verschillende landen.

De track combineert housemuziek met invloeden uit de disco en soul. Het heeft een aanstekelijk ritme en catchy melodie, waardoor het al snel een favoriet werd op dansvloeren over de hele wereld.

Andrea Brown levert krachtige vocalen op “It’s Love”, die perfect passen bij de energieke beats van Goldtrix. Haar stem brengt emotie over en geeft het nummer een extra dimensie.

“It’s Love” wordt vaak beschouwd als een klassieker binnen de dance-muziekwereld. Het blijft populair tot op heden en wordt nog steeds regelmatig gedraaid tijdens feestjes en in clubs.

Kortom, Goldtrix & Andrea Brown hebben met hun hit “It’s Love” een onvergetelijke bijdrage geleverd aan de dance-muziekscene!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.