Good Girls – Just Call Me

Good Girls

Good Girls

Just Call Me is het nieuwste nummer van de Nederlandse artiestengroep Good Girls.

Good Girls, bestaande uit Laura, Lisa en Lotte, brachten dit energieke popnummer uit in 2021. De groep werd bekend door hun deelname aan een populaire talentenjacht op televisie.

Het nummer Just Call Me

Just Call Me is een catchy liedje met pakkende melodieën en krachtige zangpartijen. Het vertelt het verhaal van empowerment en zelfvertrouwen, waarbij de boodschap luidt dat je altijd trots moet zijn op wie je bent.

In het nummer worden verschillende muziekstijlen gecombineerd, waaronder pop, R&B en dance-invloeden. Dit zorgt voor een frisse en eigentijdse sound die perfect past bij de positieve boodschap van het nummer.

Laura, Lisa en Lotte laten met Just Call Me zien dat ze niet alleen getalenteerde zangeressen zijn, maar ook sterke performers. Met hun enthousiasme weten ze iedereen mee te slepen tijdens liveoptredens.

Toekomstplannen van Good Girls

Dit nieuwe nummer markeert een spannende fase in de carrière van Good Girls. Ze hebben al aangekondigd dat er meer muziek zal volgen en dat ze werken aan hun debuutalbum.

Met hun unieke geluid en positieve boodschap is Good Girls klaar om de muziekwereld te veroveren. Houd ze in de gaten, want deze getalenteerde artiestengroep heeft nog veel meer in petto!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.