Grant & Forsyth – To Know You Is To Love You

Grant & Forsyth

Grant & Forsyth

Grant & Forsyth is een Brits countryduo bestaande uit het echtpaar Dominic Grant en Julie Forsyth. Ze zijn vooral bekend geworden in de jaren 80 met hun hit “To Know You Is To Love You”.

To Know You Is To Love You

“To Know You Is To Love You” is een nummer dat werd uitgebracht in 1984. Het behaalde grote populariteit in Europa en bereikte zelfs de top van de Nederlandse hitlijsten.

Het lied, geschreven door Barry Gibb van The Bee Gees, heeft een typische country sound gecombineerd met popinvloeden. De harmonieuze stemmen van Grant & Forsyth maken het nummer extra speciaal.

In “To Know You Is To Love You” bezingt het duo de krachtige emotie van verliefdheid en hoe deze kan groeien wanneer je iemand echt leert kennen. Het lied staat nog steeds bekend als een klassieker binnen het genre.

Grant & Forsyth hebben naast dit succesvolle nummer ook andere hits gehad en hebben verschillende albums uitgebracht. Hun muziek wordt gekenmerkt door hun unieke samenzang en passie voor countrymuziek.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.