Guys ‘n’ Dolls – Our Song

Guys 'n' Dolls

Guys ‘n’ Dolls – Our Song

Guys ‘n’ Dolls was een Nederlandse popgroep uit de jaren 70 en 80. Ze werden gevormd in 1974 en hadden verschillende hits, waaronder “Our Song”.

Het ontstaan van Guys ‘n’ Dolls

De groep werd opgericht door vier zangers: Paul Gittens, David van Day, Thereza Bazar en Dominic Grant. Ze begonnen als achtergrondzangers voor andere artiesten voordat ze besloten om samen hun eigen muziek te maken.

Met hun unieke mix van pop- en countrymuziek wisten ze al snel succes te behalen in Nederland en daarbuiten. Hun debuutsingle “There’s A Whole Lot Of Loving” werd meteen een hit in 1975.

“Our Song”

Eén van de bekendste nummers van Guys ‘n’ Dolls is zonder twijfel “Our Song”. Dit liedje kwam uit in 1977 en bereikte de top tien in Nederland. Het heeft een vrolijk, catchy refrein dat je meteen mee wilt zingen.

Na het succes…

Helaas duurde het succes niet eeuwig voor Guys ‘n’ Dolls. In de jaren 80 nam het aantal hits af en uiteindelijk ging de groep uit elkaar. Toch worden ze nog steeds herinnerd als één van de meest succesvolle Nederlandse popgroepen aller tijden.

Bronnen:

  • https://nl.wikipedia.org/wiki/Guys_%27n_Dolls
  • https://www.top40.nl/top40-artiesten/guys-n-dolls
What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.