Hanson – Where’s The Love

Hanson

Hanson

Hanson is een Amerikaanse poprockband bestaande uit de drie broers Isaac, Taylor en Zac Hanson. Ze braken door in 1997 met hun debuutsingle “MMMBop”. De band staat bekend om hun energieke optredens en catchy popmuziek.

“Where’s The Love”

Een van de bekendste nummers van Hanson is “Where’s The Love”, afkomstig van hun tweede studioalbum “Middle of Nowhere” uit 1997. Het lied gaat over het verlangen naar meer liefde en begrip in de wereld.

De tekst van het nummer benadrukt het belang van verbondenheid tussen mensen, ongeacht ras, religie of achtergrond. Hanson roept op tot wederzijds respect en medeleven voor elkaar:

If only there were more people who cared
If only there was more love our world would be a better place to live in

“Where’s The Love” werd een internationale hit voor Hanson en bereikte hoge posities in verschillende hitlijsten. Het succes ervan droeg bij aan de populariteit van de band en maakte hen wereldwijd bekend.

Tot op heden blijft Hanson actief als muzikanten, waarbij ze zowel nieuwe muziek maken als optredens verzorgen. Ondanks dat ze niet meer zo veelvuldig te zien zijn in de mainstream media zoals vroeger, hebben ze nog steeds een trouwe fanbase die geniet van hun muziek.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.