Haywoode – You’d Better Not Fool Around (Extended Version)

Haywoode

Haywoode – You’d Better Not Fool Around (Extended Version)

Haywoode is een Britse zangeres en actrice, geboren als Sidonie Haywood. Ze brak door in de jaren 80 met haar opvallende stem en energieke optredens.

Achtergrond

Haywoode werd geboren in Londen en groeide op in een muzikale familie. Haar passie voor muziek begon al op jonge leeftijd en ze trad regelmatig op tijdens talentenjachten.

Muzikale carrière

In 1983 tekende Haywoode bij het platenlabel CBS Records en bracht ze haar debuutsingle “A Time Like This” uit. Het nummer bereikte de top 5 van de Britse hitlijsten, waardoor ze direct bekendheid verwierf.

Een van haar meest succesvolle nummers is “You’d Better Not Fool Around”. Deze extended version werd uitgebracht als single in 1986. Het dansbare nummer combineert catchy synthesizers met Haywoodes krachtige vocalen, wat resulteerde in een internationale hit.

Acteercarrière

Naast haar succesvolle muziekcarrière heeft Haywoode ook geacteerd. Ze verscheen onder andere in theaterproducties zoals “The Lion King” en speelde rollen in televisieseries zoals “Doctors”.

Heden ten dage

Ondanks dat Haywoode niet meer actief is als artiest, wordt ze nog steeds herinnerd als een van de iconische zangeressen uit de jaren 80. Haar muziek blijft geliefd bij fans en wordt regelmatig gedraaid op nostalgische radiostations.

Met haar krachtige stem, unieke stijl en energieke optredens heeft Haywoode een blijvende indruk achtergelaten in de muziekwereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.