Herve Pagez & Diplo Feat. Charli XCX – Spicy

Herve Pagez & Diplo Feat. Charli XCX

Hervé Pagez & Diplo Feat. Charli XCX – Spicy

Spicy is een nummer uitgebracht door de Franse artiest Hervé Pagez en de Amerikaanse DJ Diplo, met medewerking van de Britse zangeres Charli XCX.

Het nummer werd uitgebracht op 29 november 2019 en behoort tot het dance genre. Het heeft een energieke beat en catchy melodieën die je onmiddellijk in beweging brengen.

Hervé Pagez staat bekend om zijn unieke mix van house, urban en elektronische muziek. Hij heeft samengewerkt met verschillende internationale artiesten zoals Major Lazer en Wiz Khalifa.

Diplo is een wereldberoemde DJ en producent die bekend staat om zijn eclectische stijl. Hij heeft samengewerkt met vele grote namen in de muziekindustrie, waaronder Beyoncé, Justin Bieber en Sia.

Charli XCX is een veelzijdige zangeres-songwriter die bekend staat om haar popmuziek met een edgy twist. Ze heeft hits gescoord zoals “Boom Clap” en “1999”, waarin ze haar eigen unieke geluid laat horen.

Spicy combineert de talenten van deze drie artiesten om een pakkende track te creëren die je meeneemt naar de dansvloer. Met zijn aanstekelijke ritmes en krachtige vocals zal dit nummer je zeker laten bewegen!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.