High Fashion – You Make Me Feel So Good (Extended)

High Fashion

High Fashion met: You Make Me Feel So Good (Extended)

High Fashion is een Amerikaanse R&B-groep uit de jaren 80, bekend om hun hit “You Make Me Feel So Good”. Het nummer werd oorspronkelijk uitgebracht in 1982 en was een grote hit in zowel de Verenigde Staten als internationaal.

De groep bestond uit vocalisten Eric McClinton en Meli’sa Morgan. Samen brachten ze verschillende albums uit tijdens hun carrière, maar “You Make Me Feel So Good” blijft hun meest populaire en herkenbare nummer.

Het geluid van High Fashion

Het geluid van High Fashion kan worden omschreven als soulvolle R&B gemengd met funky disco-invloeden. Hun muziek heeft vaak levendige arrangementen, catchy melodieën en krachtige vocalen.

“You Make Me Feel So Good” is geen uitzondering op dit kenmerkende geluid. Met zijn aanstekelijke ritme, dansbare beat en emotionele teksten belichaamt het nummer perfect de sound waarvoor High Fashion bekend staat.

Erfenis en invloed

Hoewel High Fashion misschien niet zo bekend is bij het grote publiek als sommige andere artiesten uit die tijd, hebben ze zeker een blijvende invloed gehad op de R&B- en discomuziekscene. Ze werden vaak geïmiteerd door latere artiesten die geïnspireerd waren door hun unieke geluid.

Zelfs vandaag de dag wordt “You Make Me Feel So Good” nog steeds regelmatig gedraaid op radiostations en is het een favoriet bij fans van retro R&B-muziek. Het nummer blijft een tijdloze klassieker die mensen laat dansen en genieten van de soulvolle vibes waar High Fashion zo bekend om staat.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.