0 items - €0.00 0

Ice Mc – Cinema

Ice Mc

Ice Mc – Cinema

Ice Mc was een populaire Italiaanse eurodance-artiest in de jaren 90. Hij bracht verschillende hits uit, waaronder het nummer “Cinema”. Dit lied werd uitgebracht in 1990 en behaalde succes in heel Europa.

“Cinema” is een energiek dance-nummer met pakkende beats en aanstekelijke melodieën. Het nummer combineert rap- en zanggedeeltes op een unieke manier, wat kenmerkend is voor de stijl van Ice Mc. De tekst van het nummer gaat over ontsnappen aan de dagelijkse sleur door jezelf te verliezen in de fantasiewereld van films.

Het succes van “Cinema”

“Cinema” werd al snel een grote hit en bereikte hoge posities in diverse hitlijsten. Het nummer kwam bijvoorbeeld op nummer 3 binnen in de Nederlandse Top 40 en bleef daar maar liefst tien weken staan. Ook andere Europese landen waren enthousiast over dit dansbare lied.

Ice Mc wist met “Cinema” zijn naam als veelbelovende artiest te vestigen en dit leidde tot verdere successen gedurende zijn carrière. Zijn unieke mix van dance, rap en zang maakte hem geliefd onder fans wereldwijd.

Erfenis

Ondanks dat Ice Mc niet meer actief is als artiest, blijft zijn muziek populair onder liefhebbers van eurodance-muziek uit de jaren 90. “Cinema” wordt nog regelmatig gedraaid op feesten en in clubs, en herinnert ons aan de energieke dansmuziek van die tijd.

Met zijn kenmerkende stijl en hits zoals “Cinema”, heeft Ice Mc een blijvende invloed gehad op de Europese dance-muziekscene.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.