Ict – Lasciati Tentare

Ict

Ict met: Lasciati Tentare

Lasciati Tentare is een nummer van de Nederlandse artiest Ict. Het werd uitgebracht in 2021 en maakt deel uit van zijn debuutalbum.

Over Ict

Ict, wiens echte naam Jan Jansen is, is een opkomende artiest in de Nederlandse muziekscene. Hij begon zijn carrière als singer-songwriter en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een veelzijdige artiest die zowel rap als popmuziek maakt.

Lasciati Tentare

“Lasciati Tentare” is het eerste nummer dat Ict uitbracht na het tekenen bij een platenlabel. Het nummer combineert catchy melodieën met pakkende teksten en laat zien wat voor talent deze jonge artiest in huis heeft.

Het refrein van “Lasciati Tentare” blijft direct hangen en nodigt je uit om mee te zingen of te dansen. De tekst gaat over verleiding en het toegeven aan je verlangens, wat wordt weergegeven door middel van sterke metaforen.

Met dit nummer bewijst Ict dat hij niet alleen muzikaal talent heeft, maar ook in staat is om pakkende songs te schrijven die mensen raken. Zijn unieke stijl combineert verschillende invloeden en creëert zo een frisse sound binnen de Nederlandse muziekwereld.

Als je houdt van catchy popnummers met betekenisvolle teksten, dan is “Lasciati Tentare” zeker een nummer dat je moet beluisteren!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.