Ilkay Sencan & Faruk Sabanci – All The Things She Said

Ilkay Sencan & Faruk Sabanci

Artiest: Ilkay Sencan & Faruk Sabanci

All The Things She Said is een nummer dat wordt uitgevoerd door de artiesten Ilkay Sencan en Faruk Sabanci. Het nummer is een remix van het originele lied “All the Things She Said” van de Russische meidengroep t.A.T.u., dat in 2002 werd uitgebracht.

Ilkay Sencan is een Turkse muziekproducent en DJ, bekend om zijn energieke elektronische muziekstijl. Hij heeft samengewerkt met verschillende internationale artiesten en heeft talloze hits op zijn naam staan.

Faruk Sabanci, ook afkomstig uit Turkije, is een trance-DJ en producer die wereldwijd succes heeft gehad met zijn muziek. Zijn unieke geluid combineert invloeden uit diverse genres zoals pop, EDM en trance.

In hun remix van “All the Things She Said” hebben Ilkay Sencan en Faruk Sabanci de oorspronkelijke tekst behouden maar hebben ze er hun eigen elektronische twist aan gegeven. De beats en melodieën zorgen voor een dansbare track die perfect past in clubs of op festivals.

TATu’s Originele Versie:

“All the Things She Said”, gezongen door t.A.T.u., was destijds controversieel vanwege de suggestieve teksten en het provocerende imago van de groep. Het nummer werd echter al snel een hit in veel landen over de hele wereld en bracht t.A.T.u. internationale bekendheid.

Met de remix van Ilkay Sencan en Faruk Sabanci krijgt “All the Things She Said” een nieuwe draai, waardoor het nummer opnieuw populair wordt bij zowel oude fans als nieuwe luisteraars die houden van elektronische muziek.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.