Ilse Delange – Next To Me

Ilse Delange

Ilse DeLange – Next To Me

Ilse DeLange is een Nederlandse singer-songwriter en actrice. Ze brak door in 1998 met haar debuutalbum “World of Hurt”. Sindsdien heeft ze talloze hits op haar naam staan en is ze een van de bekendste artiesten in Nederland.

Next To Me

“Next To Me” is een nummer dat werd uitgebracht door Ilse DeLange in 2010. Het is afkomstig van haar album “Next to Me”. Het nummer behaalde de top 10 in de Nederlandse hitlijsten.

Het liedje vertelt het verhaal van een persoon die dankbaarheid en geluk vindt wanneer ze naast hun geliefde staat. De teksten zijn emotioneel en krachtig, wat typisch is voor Ilse’s muziekstijl.

Het nummer wordt gekenmerkt door melodieuze gitaarakkoorden, samen met Ilse’s kenmerkende stemgeluid dat zowel rauw als gevoelig kan klinken.

“Next To Me” blijft populair onder fans van Ilse DeLange en wordt vaak live uitgevoerd tijdens haar concerten. Het nummer laat zien waarom Ilse zo’n gewaardeerde artiest is binnen de Nederlandse muziekindustrie.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.