0 items - €0.00 0

Imagination – Flashback (Special Remix)

Imagination

Imagination – Flashback (Special Remix)

Imagination was een Britse funk- en soulband uit de jaren 80. Ze waren vooral bekend om hun hits als “Just an Illusion” en “Body Talk”. De band werd gevormd in 1981 en bestond uit Leee John, Ashley Ingram en Errol Kennedy.

Flashback (Special Remix)

“Flashback” is een nummer van Imagination dat oorspronkelijk werd uitgebracht in 1981. Het is een uptempo funk- en disco-track met aanstekelijke ritmes en pakkende melodieën.

In de Special Remix-versie van “Flashback” wordt het nummer opnieuw gemixt met extra elementen zoals synthesizers, drumsamples en funky baslijnen. Deze remix geeft het originele nummer een moderne twist terwijl de nostalgische sfeer behouden blijft.

Het unieke geluid van Imagination gecombineerd met catchy hooks maakte “Flashback” tot een populaire hit in de jaren 80. Het nummer heeft nog steeds zijn krachtige groove die mensen aanmoedigt om te dansen en plezier te hebben.

Met hun talent voor het creëren van onweerstaanbare muziek wist Imagination vele harten te veroveren tijdens hun hoogtijdagen. Hun invloed op het genre blijft tot op de dag van vandaag merkbaar, waardoor ze nog steeds worden beschouwd als iconen binnen de funk- en soulmuziek.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.