Imagination – New Dimension (Extended)

Imagination

Imagination met: New Dimension (Extended)

Imagination is een Britse soul- en funkband uit de jaren 80. Ze zijn vooral bekend geworden met hun hitsingle “Just an Illusion”. De band bestond uit zanger/gitarist Leee John, toetsenist Ashley Ingram en drummer Errol Kennedy.

Met hun unieke mix van funky beats, catchy melodieën en soulvolle vocalen wisten ze al snel een grote fanbase op te bouwen. Hun muziek wordt gekenmerkt door elektronische elementen gecombineerd met live-instrumentatie.

New Dimension (Extended)

Eén van de meest populaire nummers van Imagination is “New Dimension (Extended)”. Dit nummer werd in 1984 uitgebracht als onderdeel van hun album “Scandalous”.

“New Dimension (Extended)” heeft een aanstekelijke beat die je direct in beweging brengt. De combinatie van funky baslijnen, synthesizers en Leee John’s krachtige stem zorgen voor een onweerstaanbaar dansnummer.

De extended versie duurt ruim acht minuten en neemt je mee op een muzikale reis vol energie en groove. Het nummer bevat ook verrassende wendingen en instrumentale solo’s die de luisterervaring nog interessanter maken.

Kortom, Imagination met “New Dimension (Extended)” is een absolute klassieker binnen het genre. Het laat zien waar deze getalenteerde Britse band toe in staat was en blijft mensen wereldwijd nog steeds aan het dansen krijgen.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.