Is Ook Schitterend – Voltooid Verleden Tijd

Is Ook Schitterend

Is Ook Schitterend

Is Ook Schitterend, ook bekend als IOS, is een Nederlandse popgroep die in 1996 werd opgericht. De band heeft verschillende hits gehad en staat bekend om hun energieke liveoptredens.

Voltooid Verleden Tijd

Een van de bekendste nummers van Is Ook Schitterend is Voltooid Verleden Tijd. Dit nummer werd uitgebracht in 2000 en behaalde de top van de hitlijsten in Nederland.

Het lied heeft een meeslepende melodie en tekst, die gaat over het afsluiten van een periode in je leven. Het wordt vaak gezien als een nostalgisch nummer dat herinneringen oproept aan voorbije tijden.

Voor veel fans is Voltooid Verleden Tijd hét kenmerkende nummer van Is Ook Schitterend. Het blijft populair bij concerten en wordt nog regelmatig gedraaid op de radio.

Inmiddels heeft Is Ook Schitterend meerdere albums uitgebracht en zijn ze nog steeds actief binnen de muziekwereld. Ze hebben een trouwe fanbase opgebouwd en worden gewaardeerd om hun unieke geluid.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.