Ja Rule – Thug Lovin’

Ja Rule

Ja Rule met: Thug Lovin’

Ja Rule is een Amerikaanse rapper en acteur. Hij brak door in de jaren 90 en werd bekend om zijn unieke rapstijl die elementen van hiphop, R&B en pop combineert.

Eén van zijn bekendste nummers is “Thug Lovin'”, dat hij samen met zangeres Bobby Brown heeft uitgebracht. Het nummer kwam uit in 2002 en behaalde succes in verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Nederland.

“Thug Lovin'” gaat over een intense liefdesrelatie tussen twee mensen die beiden een ruige kant hebben. De songtekst beschrijft hun passievolle relatie waarbij ze elkaar aantrekken vanwege hun stoere imago’s.

“Thug Lovin'” was onderdeel van Ja Rule’s album “The Last Temptation”, dat ook andere hits bevatte zoals “Mesmerize” met Ashanti. Het album bereikte de top van de hitlijsten en verkocht miljoenen exemplaren wereldwijd.

Sindsdien heeft Ja Rule nog meerdere albums uitgebracht, maar geen daarvan kon hetzelfde commerciële succes behalen als “Thug Lovin'”. Desondanks blijft hij geliefd bij fans over de hele wereld dankzij zijn kenmerkende rapstijl en charisma.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.