Jackie Moore – This Time Baby (Special Disco Version)

Jackie Moore

Jackie Moore – This Time Baby (Special Disco Version)

Jackie Moore was een Amerikaanse zangeres die bekend stond om haar soul- en discomuziek. Ze werd geboren op 23 september 1946 in Jacksonville, Florida. Jackie begon haar muzikale carrière als kind in het kerkkoor.

In de jaren ’70 brak Jackie Moore door met haar hit “This Time Baby”. Dit nummer, uitgebracht in 1979, is een iconisch voorbeeld van disco muziek uit die tijd. Het nummer heeft een onweerstaanbare beat en pakkende melodie.

“This Time Baby” werd zo populair dat het al snel uitgroeide tot een internationale hit. Het succes van dit nummer leverde Jackie Moore veel erkenning en roem op in de disco scene.

Het bijzondere aan “This Time Baby” is dat er ook een speciale disco versie van bestaat. Deze versie bevat extra funky elementen en langere instrumentale breaks, wat perfect past binnen het discogenre waar Jackie Moore bekend om staat.

Helaas is Jackie Moore overleden op 8 november 2019 op de leeftijd van 73 jaar oud. Haar nalatenschap blijft voortleven door haar tijdloze hits zoals “This Time Baby”, waarmee ze nog steeds vele fans wereldwijd weet te bereiken.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.