James Arthur – Impossible

James Arthur

James Arthur – Impossible

James Arthur is een Britse singer-songwriter die bekendheid verwierf door zijn deelname aan het negende seizoen van The X Factor in 2012. Hij won dit populaire televisieprogramma en bracht kort daarna zijn debuutsingle “Impossible” uit.

“Impossible”

“Impossible” is een nummer dat oorspronkelijk werd uitgebracht door Shontelle in 2010, maar James Arthur maakte er zijn eigen versie van tijdens The X Factor. Het lied raakte een gevoelige snaar bij het publiek en werd al snel een hit. Het behaalde de eerste plaats in de UK Singles Chart en verkocht meer dan 1,4 miljoen exemplaren wereldwijd.

In “Impossible” zingt James Arthur over het onmogelijke karakter van liefde na het einde van een relatie. Zijn rauwe stemgeluid en emotionele interpretatie maken dit nummer extra krachtig.

Sinds de release van “Impossible” heeft James Arthur meerdere succesvolle albums uitgebracht en blijft hij hits scoren met nummers zoals “Say You Won’t Let Go”, “Naked”, en “Empty Space”. Zijn unieke stemgeluid gecombineerd met eerlijke teksten maken hem geliefd bij fans over de hele wereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.