James Morrison – Nothing Ever Hurt Like You

James Morrison

James Morrison – Nothing Ever Hurt Like You

James Morrison is een Britse singer-songwriter die bekend staat om zijn soulvolle stem en emotionele nummers. Hij brak door met zijn debuutalbum “Undiscovered” in 2006 en heeft sindsdien verschillende hits op zijn naam staan.

“Nothing Ever Hurt Like You”

Een van de meest bekende nummers van James Morrison is “Nothing Ever Hurt Like You”. Dit nummer werd uitgebracht als de derde single van zijn tweede studioalbum “Songs for You, Truths for Me”.

In dit lied zingt Morrison over het gevoel van verlies na een gebroken relatie. De krachtige tekst en de emotionele vocalen maken het een echt hartverscheurend nummer dat bij velen resoneert.

Met zijn kenmerkende rauwe stem weet James Morrison de pijnlijke emoties perfect over te brengen. Het gebruik van subtiele instrumentatie, zoals akoestische gitaar en piano, versterkt de melancholische sfeer van het nummer.

“Nothing Ever Hurt Like You” was commercieel succesvol en behaalde hoge posities in diverse hitlijsten wereldwijd. Het wordt nog steeds regelmatig gedraaid op radiostations en blijft geliefd bij fans van James Morrison.

Dus als je behoefte hebt aan een ontroerend lied om naar te luisteren, dan is “Nothing Ever Hurt Like You” absoluut een aanrader!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.