Jasmine Guy – Another Like My Lover (Original Hip Hop 12″ Remix)

Jasmine Guy

Jasmine Guy – Another Like My Lover (Original Hip Hop 12″ Remix)

Jasmine Guy is een Amerikaanse actrice, zangeres en danseres. Ze is geboren op 10 maart 1962 in Boston, Massachusetts. Jasmine staat bekend om haar veelzijdigheid en talent in verschillende kunstvormen.

Another Like My Lover

“Another Like My Lover” is een originele hiphop remix van het nummer dat oorspronkelijk werd uitgebracht door Jasmine Guy. Het nummer valt binnen het genre R&B en heeft een unieke mix van hip-hop beats met de soulvolle stem van Jasmine.

In deze remix wordt het originele nummer getransformeerd naar een up-tempo hiphop versie, waarbij de nadruk ligt op de ritmische elementen die kenmerkend zijn voor dit genre. De catchy melodieën en de krachtige vocale prestaties van Jasmine maken dit nummer tot een echte banger.

Jasmine’s Carrière

Jasmine Guy begon haar carrière als danseres bij de Alvin Ailey American Dance Theater voordat ze zich richtte op acteren en zingen. Ze kreeg internationale erkenning voor haar rol als Whitley Gilbert in de populaire televisieserie “A Different World”. Naast acteren heeft Jasmine ook meegewerkt aan verschillende muzikale projecten, waaronder haar debuutalbum “Jasmine” dat in 1990 werd uitgebracht.

Betekenisvolle tekst

“Another Like My Lover” bevat teksten die gaan over liefde en verlangen. De krachtige stem van Jasmine en de soulvolle melodieën dragen bij aan de emotionele impact van het nummer. Het is een nummer dat mensen raakt en hen in staat stelt om zich te identificeren met de gevoelens die worden uitgedrukt.

Met haar talent, veelzijdigheid en betoverende stem heeft Jasmine Guy een blijvende indruk achtergelaten in zowel de film- als muziekindustrie. “Another Like My

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.