Jeff Lorber – Step By Step (Extended Remix)

Jeff Lorber

Jeff Lorber met: Step By Step (Extended Remix)

Jeff Lorber is een Amerikaanse jazzmuzikant en producer. Hij staat bekend om zijn innovatieve en funky stijl, die invloeden uit de jazz, funk en R&B combineert.

Step By Step (Extended Remix)

“Step By Step” is een nummer van Jeff Lorber dat oorspronkelijk werd uitgebracht op zijn album “Water Sign” uit 1979. Het nummer kreeg later een extended remix-versie, die nog populairder werd bij het publiek.

In deze extended remix-versie wordt het funky geluid versterkt door toevoeging van elektronische beats en synthesizers. De speelse piano-improvisatie van Lorber blijft echter centraal staan in het nummer.

Het ritme en de melodielijnen nodigen je uit om mee te bewegen op de dansvloer. De energieke sfeer van het nummer maakt het perfect voor feestjes of om gewoon lekker naar te luisteren tijdens een ontspannen moment.

Lorber’s meesterlijke beheersing van verschillende instrumenten komt duidelijk naar voren in deze track. Zijn virtuositeit als pianist gecombineerd met zijn talent voor compositie maken dit nummer tot een ware luisterervaring.

Kortom, Jeff Lorber met “Step By Step (Extended Remix)” is een funky jazznummer dat zowel geschikt is om op te dansen als om heerlijk bij weg te dromen. Een absolute aanrader voor liefhebbers van jazz, funk en R&B.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.