Jellybean – Who Found Who (Extended Version)

Jellybean

Jellybean – Who Found Who (Extended Version)

Jellybean is een Amerikaanse muziekproducent en DJ, geboren als John Benitez op 7 november 1959 in New York City. Hij begon zijn carrière als club-DJ in de jaren 70 en werd al snel bekend om zijn remixes van populaire nummers.

Who Found Who

“Who Found Who” is een nummer uitgebracht door Jellybean in samenwerking met zangeres Elisa Fiorillo. Het nummer verscheen oorspronkelijk op het album “Just Visiting This Planet” uit 1987.

De extended version van “Who Found Who” is een langere versie van het originele nummer, waarin verschillende elementen worden toegevoegd zoals extra instrumentatie en herhaalde refreinen. Deze versie wordt vaak gedraaid in clubs en op feestjes vanwege de dansbare beat en energieke vibe.

Jellybean staat bekend om zijn talent voor het combineren van verschillende muziekstijlen, waaronder dance, pop, funk en R&B. Zijn remixes hebben bijgedragen aan het succes van artiesten zoals Madonna, Whitney Houston en Michael Jackson.

Met zijn unieke mix van genres heeft Jellybean vele hits geproduceerd die nog steeds populair zijn onder liefhebbers van dansmuziek. “Who Found Who” blijft een iconisch nummer binnen zijn discografie dat fans over de hele wereld blijft inspireren om te bewegen op de dansvloer!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.