Jennifer Holliday – No Frills Love (Extended)

Jennifer Holliday

Jennifer Holliday met: No Frills Love (Extended)

Jennifer Holliday is een Amerikaanse zangeres die bekend staat om haar krachtige en emotionele stem. Ze brak door in de jaren 80 met haar rol als Effie White in de Broadway-musical “Dreamgirls”, waarvoor ze zelfs een Tony Award won.

“No Frills Love” is een nummer van Jennifer Holliday dat werd uitgebracht in 1985. Het is een uptempo dansnummer met funky elementen en soulvolle vocalen. Het nummer werd al snel populair en bereikte de top van de R&B-hitlijsten.

De extended versie van “No Frills Love” voegt extra instrumentale stukken toe aan het nummer, waardoor het nog energieker wordt. Deze versie geeft luisteraars meer tijd om te genieten van Jennifer’s indrukwekkende vocale bereik en expressieve performance.

Over Jennifer Holliday

Jennifer Holliday begon haar carrière als achtergrondzangeres voor artiesten zoals Barbra Streisand en Stevie Wonder. Haar doorbraak kwam echter toen ze gecast werd voor de rol van Effie White in “Dreamgirls”. Haar vertolking van het nummer “And I Am Telling You I’m Not Going” maakte haar wereldberoemd.

Naast haar werk op Broadway heeft Jennifer ook succes gehad als soloartiest. Ze heeft verschillende albums uitgebracht en heeft samengewerkt met gerenommeerde muzikanten zoals Michael Jackson, Luther Vandross en Aretha Franklin.

“No Frills Love” is een van de vele hits die Jennifer Holliday heeft voortgebracht in haar indrukwekkende carrière. Haar krachtige stem en emotionele interpretaties maken haar een geliefde artiest bij fans over de hele wereld.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.