Jennifer Rush – Destiny

Jennifer Rush

Jennifer Rush – Destiny

Jennifer Rush is een Amerikaanse zangeres en songwriter. Ze werd geboren op 28 september 1960 in Queens, New York.

Destiny is het derde studioalbum van Jennifer Rush en werd uitgebracht in 1985. Het album bevatte haar grote hit “The Power of Love”, die wereldwijd succes behaalde. Het nummer stond op de eerste plaats in meerdere landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Australië.

The Power of Love

“The Power of Love” wordt beschouwd als een van Jennifer Rush’s grootste hits aller tijden. Het nummer is geschreven door Gunther Mende, Candy DeRouge en Jennifer Rush zelf. De krachtige stem van Jennifer gecombineerd met de emotionele tekst maakte dit liedje tot een tijdloze klassieker.

Persoonlijk leven

Buiten haar muzikale carrière heeft Jennifer ook veel aandacht besteed aan liefdadigheidswerk. Ze heeft zich ingezet voor organisaties zoals World Vision en War Child om kinderen over de hele wereld te helpen.

In conclusie, Jennifer Rush was niet alleen bekend om haar geweldige stem en indrukwekkende hits, maar ook om haar betrokkenheid bij goede doelen.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.