Jermaine Jackson – Sweetest Sweetest

Jermaine Jackson

Jermaine Jackson: Sweetest Sweetest

Jermaine Jackson, geboren op 11 december 1954, is een Amerikaanse zanger, songwriter en basgitarist. Hij begon zijn carrière als lid van de legendarische groep The Jackson 5, samen met zijn broers Michael, Jackie, Tito en Marlon.

In 1989 bracht Jermaine Jackson het album Sweetest Sweetest uit. Dit album bevatte verschillende hitsingles die wereldwijd populair werden. Een van de meest bekende nummers van dit album is uiteraard “Sweetest Sweetest”.

“Sweetest Sweetest”

“Sweetest Sweetest” is een prachtige R&B-ballad geschreven door Jermaine Jackson zelf. Het nummer werd geproduceerd door Babyface en L.A. Reid, twee gerenommeerde muziekproducenten in die tijd.

De tekst van “Sweetst Sweerst” gaat over liefde en romantiek. Met zijn warme stem brengt Jermaine emotie over bij elke noot die hij zingt. Het nummer heeft een melodieus refrein dat zich gemakkelijk in je hoofd nestelt.

Het succes van “Sweeteset Sweerst” droeg bij aan de verdere solocarrière van Jermaine Jackson naast zijn werk met The Jacksons.

Bronnen:
– https://nl.wikipedia.org/wiki/Jermaine_Jackson
– https://www.discogs.com/Jermain-Jackson-Sweetests-Sweet-In-The-Night/release/3947306

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.