Jermaine Stewart – Get Lucky

Jermaine Stewart

Jermaine Stewart – Get Lucky

Jermaine Stewart was een Amerikaanse popartiest die vooral bekend werd in de jaren 80. Een van zijn grootste hits was het nummer “Get Lucky”, dat in 1988 uitkwam.

Carrière en succes

Stewart begon zijn carrière als achtergrondzanger voor verschillende artiesten, waaronder Shalamar en Culture Club. In 1986 bracht hij zijn debuutalbum “The Word is Out” uit, maar het was met zijn tweede album “Say It Again” dat hij echt doorbrak.

“Get Lucky” was de eerste single van dit album en werd al snel een internationale hit. Het nummer stond hoog in de hitlijsten over de hele wereld, waaronder in Nederland. Met catchy synths en aanstekelijke beats wist Jermaine Stewart vele harten te veroveren met deze dansbare track.

Later werk en overlijden

Hoewel Jermaine Stewart nooit meer hetzelfde commerciële succes had als met “Get Lucky”, bleef hij muziek maken tot aan zijn vroegtijdige dood in 1997 op slechts 39-jarige leeftijd.

Zijn invloed op de popmuziek is echter nog steeds merkbaar en veel mensen herinneren zich hem als een getalenteerde zanger wiens stem onmiskenbaar uniek was.

Dus laten we teruggaan naar die geweldige jaren ’80 vibe door te luisteren naar “Get Lucky” van Jermaine Stewart!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.