Jess Glynne & Jax Jones – One Touch

Jess Glynne & Jax Jones – One Touch

Jess Glynne en Jax Jones hebben samengewerkt aan de hit “One Touch”. Deze Engelse artiesten hebben met dit nummer een geweldige prestatie geleverd in de muziekwereld.

Over Jess Glynne

Jess Glynne is een Britse zangeres en songwriter. Ze brak door in 2014 met haar samenwerking op het nummer “Rather Be” van Clean Bandit. Sindsdien heeft ze vele hits gescoord, waaronder “Hold My Hand” en “Don’t Be So Hard On Yourself”. Haar krachtige stem en soulvolle sound maken haar uniek in de industrie.

Over Jax Jones

Jax Jones is een Engelse DJ, producer en songwriter. Hij staat bekend om zijn elektronische muziekstijl, waarin hij invloeden uit verschillende genres zoals house en pop combineert. Zijn hitsingle “You Don’t Know Me” werd wereldwijd populair en plaatste hem op de kaart als een talentvolle artiest.

“One Touch”

“One Touch” is het resultaat van de samenwerking tussen Jess Glynne en Jax Jones. Het nummer is energiek, catchy en heeft een aanstekelijk ritme dat je niet kunt weerstaan om op te dansen. De tekst gaat over verlangen naar verbinding met iemand anders.

Dus ga ervoor:

Laten we dansen,
Voel mijn hartslag versnellen.
Met “One Touch” zijn we verbonden,
Laat de muziek ons leiden.

“One Touch” is een geweldige toevoeging aan het repertoire van zowel Jess Glynne als Jax Jones. Het bewijst dat ze samen een krachtig duo vormen en ongetwijfeld nog meer fantastische muziek zullen produceren in de toekomst.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.