Jesse Johnson – Love Struck (Dance Mix)

Jesse Johnson

Jesse Johnson – Love Struck (Dance Mix)

Jesse Johnson is een Amerikaanse artiest en muzikant, vooral bekend om zijn werk als gitarist voor de legendarische funkband The Time. Hij werd geboren op 29 juni 1960 in Rock Island, Illinois.

Love Struck (Dance Mix)

“Love Struck” is een populaire dance mix uitgebracht door Jesse Johnson. Het nummer verscheen op zijn album “Shockadelica” uit 1986. Het combineert elementen van funk, soul en elektronische dansmuziek tot een energieke en aanstekelijke track.

De dance mix van “Love Struck” kenmerkt zich door het funky gitaarspel van Jesse Johnson, met snelle ritmes en pakkende synthesizermelodieën. Het nummer heeft een opzwepend tempo dat perfect is om op te dansen.

Als lid van The Time heeft Jesse Johnson bijgedragen aan vele iconische hits zoals “Jungle Love”. Als soloartiest heeft hij ook succes behaald met tracks zoals “Crazay”, waarop hij samenwerkte met zangeres Sly Stone.

Met zijn unieke mix van funk, rock en dance-invloeden blijft Jesse Johnson geliefd bij fans over de hele wereld. Zijn talent als gitarist en songwriter komt duidelijk naar voren in nummers zoals “Love Struck”.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.