Jesse Johnson & Sly Stone – Crazay (Extended Version)

Jesse Johnson & Sly Stone

Jesse Johnson & Sly Stone met: Crazay (Extended Version)

Jesse Johnson en Sly Stone zijn twee bekende artiesten uit de muziekindustrie. Ze hebben samengewerkt aan het nummer “Crazay”, wat een extended versie heeft.

Jesse Johnson is een Amerikaanse gitarist, zanger en producer. Hij is vooral bekend geworden als lid van de band The Time, die in de jaren ’80 grote hits had zoals “Jungle Love” en “The Bird”. Daarnaast heeft hij ook soloalbums uitgebracht waarop hij zijn eigen unieke stijl combineert met elementen van funk, soul en rock.

Sly Stone is een legendarische muzikant en producer uit de Verenigde Staten. Hij was het brein achter de band Sly and the Family Stone, die in de jaren ’60 en ’70 grote successen behaalde met nummers als “Dance to the Music”, “Everyday People” en “Family Affair”. Zijn vernieuwende mix van verschillende muziekstijlen maakte hem tot een pionier binnen de popmuziek.

Het nummer “Crazay” is oorspronkelijk uitgebracht in 1986 op het album “Shockadelica” van Jesse Johnson. Deze extended versie bevat extra instrumentale stukken waardoor het nummer nog langer duurt dan het origineel. De samenwerking tussen Jesse Johnson’s funky gitaarwerk en Sly Stone’s kenmerkende zangstijl zorgt voor een unieke sound die perfect past bij deze dansbare track.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.