Jive Bunny And The Mastermixers – Swing The Mood

Jive Bunny And The Mastermixers

Jive Bunny And The Mastermixers – Swing The Mood

Jive Bunny And The Mastermixers was een populaire Engelse dance-act uit de jaren 80 en 90. Ze werden bekend met hun succesvolle medleys van hits uit de jaren 50 en 60, waarbij ze verschillende nummers aan elkaar mixten tot één swingende track.

Swing The Mood is een van hun meest bekende nummers. Deze medley bevat onder andere hits als “In the Mood” van Glenn Miller, “Rock Around the Clock” van Bill Haley & His Comets en “Great Balls of Fire” van Jerry Lee Lewis. De combinatie van deze klassiekers zorgde voor een uniek geluid dat zowel jongere als oudere generaties aansprak.

Het succesvolle concept achter Jive Bunny And The Mastermixers was het gebruik maken van samples en scratches om de verschillende nummers naadloos in elkaar over te laten lopen. Dit creëerde een energieke dansvloerervaring die populair werd op feesten en evenementen wereldwijd.

De groep bestond uit producers John Pickles, Ian Morgan and Andy Pickles (alias DJ Les Hemstock). Samen werkten ze nauw samen om de perfecte mixen te creëren die het publiek enthousiast maakten om te dansen op de vrolijke klanken van Jive Bunny And The Mastermixers.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.