JM Silk – Let The Music Take Control (House Mix)

JM Silk

JM Silk – Let The Music Take Control (House Mix)

JM Silk is een Amerikaanse housemuziekgroep uit Chicago, opgericht in de jaren 80. Ze staan bekend om hun energieke en dansbare tracks.

Let The Music Take Control

“Let The Music Take Control” is een van hun populairste nummers. Het nummer werd oorspronkelijk uitgebracht in 1985 en wordt beschouwd als een klassieker binnen de housemuziek.

Het kenmerkende element van het nummer is de aanstekelijke beat gecombineerd met melodieuze synthesizers en catchy vocalen. De tekst moedigt luisteraars aan om zich volledig over te geven aan de kracht van muziek.

De House Mix van “Let The Music Take Control” voegt extra lagen toe aan het originele nummer, waardoor het nog dansbaarder wordt. Deze remix heeft bijgedragen aan het succes en populariteit van JM Silk in zowel binnen- als buitenlandse clubs.

JM Silk blijft tot op heden invloedrijk binnen de housemuziekscene en hun muziek blijft mensen inspireren om los te gaan op de dansvloer!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.