Jodeci – Let’s Go Through The Motions (Album Version)

Jodeci

Jodeci – Let’s Go Through The Motions (Album Version)

Jodeci is een Amerikaanse R&B-groep uit de jaren 90. Ze staan bekend om hun unieke mix van soul, gospel en hip-hop invloeden in hun muziek. Een van hun populairste nummers is “Let’s Go Through The Motions”, dat verscheen op hun albumversie.

Over het nummer

“Let’s Go Through The Motions” is een emotioneel geladen ballad die de luisteraar meeneemt op een reis door verschillende gevoelens. Met krachtige vocale prestaties en prachtige harmonieën weet Jodeci keer op keer te raken met dit nummer.

De betekenis

Het nummer gaat over iemand die zich realiseert dat zijn relatie niet langer werkt en alleen nog maar bestaat uit het doorlopen van de bewegingen zonder echte passie of liefde. De tekst benadrukt de pijnlijke realiteit van vastzitten in een ongelukkige situatie.

Invloed en erfenis

Jodeci heeft met “Let’s Go Through The Motions” een tijdloos liedje gecreëerd dat tot op de dag van vandaag relevant blijft voor mensen die worstelen in relaties waarin ze zich niet langer gelukkig voelen. Het lied heeft veel artiesten beïnvloed binnen het R&B-genre.

Kortom, “Let’s Go Through The Motions” is een iconisch nummer van Jodeci dat de talenten van de groep toont en een belangrijke plek heeft veroverd in de geschiedenis van R&B-muziek.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.