Joe Jackson Band – The Harder They Come

Joe Jackson Band

Joe Jackson Band met: The Harder They Come

De Joe Jackson Band is een Britse rockband die werd opgericht in de jaren 70. De band staat bekend om hun energieke optredens en het vermogen om verschillende muziekstijlen te combineren, zoals rock, pop en jazz.

The Harder They Come is een van de bekendste nummers van de Joe Jackson Band. Het nummer werd uitgebracht als single in 1979 en behaalde wereldwijd succes. Het kenmerkt zich door zijn catchy melodieën en aanstekelijke ritmes.

Joe Jackson, geboren als David Ian Jackson, is een getalenteerde zanger, songwriter en multi-instrumentalist. Hij begon zijn carrière als pianist in diverse pubs voordat hij uiteindelijk doorbrak als soloartiest met hits zoals “Is She Really Going Out with Him?” en “Steppin’ Out”.

Inspiratiebronnen

De Joe Jackson Band haalt inspiratie uit verschillende muziekgenres, waaronder punkrock, new wave en ska. Invloeden van artiesten zoals Elvis Costello, The Clash en Bob Marley zijn terug te horen in hun muziek.

Huidige bezetting

  • Joe Jackson: zang, piano
  • Graham Maby: basgitaar
  • Teddy Kumpel: gitaar
  • Doug Yowell: drums

Met hun unieke mix van stijlen en de talenten van de bandleden, blijft de Joe Jackson Band een geliefde act in zowel binnen- als buitenland. Ze hebben een trouwe fanbase opgebouwd en staan bekend om hun energieke live-optredens.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.