Joey B Ellis – I Thought You Were The One For Me (Extended Mix)

Joey B Ellis

Joey B Ellis: I Thought You Were The One For Me (Extended Mix)

Joey B Ellis, geboren als Joseph Beckett McLean, is een Amerikaanse rapper en acteur. Hij werd geboren op 29 maart 1971 in Atlanta, Georgia. Ellis begon zijn carrière in de muziekindustrie in de jaren ’80 en bracht verschillende succesvolle nummers uit.

I Thought You Were The One For Me (Extended Mix)

“I Thought You Were The One For Me” is een bekend nummer van Joey B Ellis. Het werd oorspronkelijk uitgebracht in 1990 als onderdeel van het soundtrackalbum voor de film “Rocky V”. Het nummer was een grote hit en bereikte de top 10 van meerdere internationale hitlijsten.

In dit extended mix-versie wordt het originele nummer verlengd met extra instrumentale stukken en herhalingen van de refreinen. Deze versie geeft luisteraars meer tijd om te genieten van Ellis’ kenmerkende rapstijl en krachtige vocalen.

Het nummer heeft een aanstekelijk ritme en combineert elementen van hiphop, R&B en popmuziek. De tekst vertelt het verhaal van iemand die dacht dat ze hun soulmate hadden gevonden, maar uiteindelijk teleurgesteld werden door bedrog of verraad.

Deze extended mix is een favoriet onder fans van Joey B Ellis en wordt nog steeds regelmatig gedraaid op radiostations die zich richten op hits uit de jaren ’90. Het is een tijdloos nummer dat nog steeds wordt gewaardeerd om zijn catchy melodie en pakkende teksten.

Als je houdt van nostalgische muziek uit de jaren ’90, dan is “I Thought You Were The One For Me (Extended Mix)” zeker een aanrader om te beluisteren!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.