Johnny Gill – Rub You The Right Way (Extended 12” Mix)

Johnny Gill

Johnny Gill – Rub You The Right Way (Extended 12” Mix)

Johnny Gill is een Amerikaanse R&B-artiest die bekend staat om zijn geweldige vocale bereik en soulvolle geluid. Een van zijn meest populaire nummers is “Rub You The Right Way”, in het bijzonder de extended 12” mix.

Rub You The Right Way

“Rub You The Right Way” is een upbeat nummer dat uitkwam in 1990. Het werd meteen een grote hit en stond wekenlang hoog genoteerd in de R&B-hitlijsten. Het nummer combineert Gill’s krachtige zang met funky beats en catchy melodieën, waardoor het onweerstaanbaar wordt om op te dansen.

In de extended 12” mixversie van het nummer krijgt de luisteraar extra tijd om te genieten van Johnny Gill’s stem en de energieke instrumentatie. De langere speeltijd maakt het perfect voor clubs of feestjes waar mensen willen blijven dansen op deze aanstekelijke track.

Gill heeft altijd indruk gemaakt met zijn unieke stemgeluid en talent voor emotie overbrengen via muziek. Hij begon zijn carrière als lid van New Edition voordat hij solo ging, waarbij hij talloze hits scoorde zoals “My, My, My” en “Wrap My Body Tight”.

Dus als je op zoek bent naar wat goede ouderwetse R&B-grooves, moet je zeker eens luisteren naar Johnny Gill’s “Rub You The Right Way” in de extended 12” mix!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.