Jonathan Butler – There’s One Born Every Minute (Extended Version)

Jonathan Butler

Jonathan Butler met: There’s One Born Every Minute (Extended Version)

Jonathan Butler is een Zuid-Afrikaanse singer-songwriter en gitarist. Hij begon zijn muzikale carrière op jonge leeftijd en brak internationaal door met zijn soulvolle stem en virtuoze gitaarspel.

There’s One Born Every Minute (Extended Version)

“There’s One Born Every Minute” is een nummer van Jonathan Butler dat uitkwam als de extended versie van het origineel. Het nummer staat bekend om zijn funky ritmes, pakkende melodieën en meeslepende teksten.

In deze uitgebreide versie krijgt het nummer meer ruimte om te experimenteren met instrumentatie en arrangementen, waardoor het nog dynamischer klinkt dan het origineel.

Jonge fans kunnen genieten van de energieke beats terwijl oudere luisteraars nostalgisch worden teruggebracht naar de tijd waarin dit nummer voor het eerst werd uitgebracht.

Bekijk zeker eens “There’s One Born Every Minute (Extended Version)” om te genieten van de unieke mix van soul, funk en gitaarkunsten die alleen Jonathan Butler kan bieden!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.