K-Ci & Jojo – Tell Me It’s Real

K-Ci & Jojo

K-Ci & Jojo – Tell Me It’s Real

K-Ci & Jojo is een Amerikaanse R&B-duo bestaande uit de broers Cedric “K-Ci” Hailey en Joel “Jojo” Hailey. Ze zijn bekend geworden in de jaren 90 als onderdeel van de groep Jodeci, maar hebben ook succes gehad als individuele artiesten.

Tell Me It’s Real

“Tell Me It’s Real” is een nummer van K-Ci & Jojo dat werd uitgebracht in 1999. Het behaalde wereldwijd succes en bereikte de top tien in verschillende landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Australië en Nederland.

Het lied gaat over verlangen naar bevestiging van echte liefde. De zangprestaties van K-Ci & Jojo worden geprezen om hun emotionele kracht en soulvolle geluid.

Met zijn melodieuze refrein en vloeiende harmonieën heeft “Tell Me It’s Real” zich gevestigd als een klassieker binnen het R&B-genre. Het nummer staat bekend om zijn tijdloze kwaliteit en wordt nog steeds regelmatig gedraaid op radiozenders die zich richten op nostalgische muziek uit de jaren 90.

Voor fans van K-Ci & Jojo blijft “Tell Me It’s Real” een favoriet nummer dat herinneringen oproept aan deze getalenteerde artiesten uit hun hoogtijdagen.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.