Kate Ryan – Voyage Voyage

Kate Ryan

Kate Ryan – Voyage Voyage

Kate Ryan is een Belgische zangeres die vooral bekend staat om haar dansmuziek. Ze brak door in 2001 met haar cover van het nummer “Désenchantée” van Mylène Farmer, wat haar internationaal succes opleverde.

Een ander populair nummer van Kate Ryan is “Voyage Voyage”. Dit lied is een cover van het originele Franse nummer uit 1986, gezongen door Desireless. Kate’s versie kwam uit in 2007 en behaalde ook veel succes in verschillende landen.

“Voyage Voyage” heeft een opzwepend ritme en catchy melodie, typisch voor de danspopmuziek waar Kate Ryan bekend om staat. De songtekst gaat over reizen en avontuur, met regels als “Ik ga ver weg naar onbekende landen” en “Geef me je hand om te dromen”. Het nummer nodigt luisteraars uit om mee te gaan op een muzikale reis.

Met haar energieke optredens en aanstekelijke hits heeft Kate Ryan wereldwijd fans verzameld. Haar muziek wordt vaak gedraaid op feestjes en in clubs dankzij de dansbare beats. Voor liefhebbers van elektronische popmuziek is Kate Ryan zeker een artiest om te ontdekken!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.