KC And The Sunshine Band – That’s The Way (I Like It)

KC And The Sunshine Band

KC And The Sunshine Band – That’s The Way (I Like It)

KC And The Sunshine Band is een Amerikaanse discoband uit de jaren 70. De band werd opgericht in 1973 door Harry Wayne Casey, ook wel bekend als KC.

That’s The Way (I Like It)

“That’s The Way (I Like It)” is een van de grootste hits van KC And The Sunshine Band. Het nummer werd uitgebracht in 1975 en bereikte de eerste plaats in de Amerikaanse Billboard Hot 100.

Dit funky disconummer staat bekend om zijn aanstekelijke beat en meezingbare refrein. Het wordt nog steeds veel gedraaid op feestjes en evenementen.

“That’s the way, uh-huh uh-huh, I like it”, is het iconische refrein dat iedereen kent.

KC And The Sunshine Band had verschillende andere hits zoals “Get Down Tonight” en “Boogie Shoes”. Ze worden beschouwd als pioniers van het discogenre en hebben invloed gehad op vele artiesten na hen.

Het succes van KC And The Sunshine Band duurde tot begin jaren 80, maar hun muziek blijft geliefd bij fans over de hele wereld. Ze staan ​​bekend om hun energieke optredens en dansbare muziek.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.