KC Lights ft. Lowes – Share A Little Love

KC Lights ft. Lowes

KC Lights ft. Lowes – Share A Little Love

KC Lights is een getalenteerde artiest uit Schotland die bekend staat om zijn energieke en melodieuze muziekstijl. Met zijn nieuwste single “Share A Little Love” heeft hij samengewerkt met de Engelse zangeres Lowes.

Over KC Lights

KC Lights, wiens echte naam Kerr Slaven is, begon zijn carrière als DJ in Glasgow en heeft sindsdien een indrukwekkende reputatie opgebouwd binnen de elektronische muziekscene. Hij wordt geroemd om zijn unieke mix van house, disco en techno beats die gegarandeerd elke dansvloer doen ontploffen.

Met hits zoals “Girl”, “Sundown” en “Change The World”, heeft KC Lights al meerdere keren bewezen dat hij een meester is in het creëren van aanstekelijke melodieën en pakkende hooks. Zijn muziek combineert catchy vocalen met dansbare ritmes, waardoor het perfect past bij zowel intieme clubavonden als grote festivals.

“Share A Little Love”

In samenwerking met Lowes brengt KC Lights nu de nieuwe single “Share A Little Love” uit. Het nummer belichaamt de positieve boodschap van liefde delen met anderen, wat vooral belangrijk is in tijden van verdeeldheid en onzekerheid.

Het krachtige stemgeluid van Lowes vult perfect aan bij de dynamische productievaardigheden van KC Lights, waardoor het nummer een onweerstaanbare dansvloervuller wordt. Met zijn opzwepende beats en aanstekelijke melodieën nodigt “Share A Little Love” je uit om te dansen en tegelijkertijd te genieten van de krachtige teksten.

KC Lights ft. Lowes’ “Share A Little Love” is nu beschikbaar op alle streamingplatforms. Mis deze samenwerking niet en laat je meeslepen door de positieve vibes van dit energ

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.