Keanu Silva – Me & You

Keanu Silva

Keanu Silva

Keanu Silva is een getalenteerde Nederlandse dj en producer. Hij staat bekend om zijn unieke stijl van housemuziek, die invloeden heeft van verschillende genres zoals future house en tropical house.

Een van de meest populaire nummers van Keanu Silva is “Me & You”. Dit nummer werd uitgebracht in 2018 en kreeg al snel veel positieve reacties van zowel fans als muziekcritici. Het kenmerkt zich door een aanstekelijke melodie, energieke beats en catchy vocalen.

Met “Me & You” wist Keanu Silva internationale bekendheid te vergaren. Het nummer behaalde hoge posities in diverse hitlijsten en werd gedraaid op vele radiostations over de hele wereld.

Keanu Silva blijft niet stilzitten en werkt voortdurend aan nieuwe muziek. Zijn passie voor het maken van melodische dance tracks met een eigen twist maakt hem geliefd bij een breed publiek. Met zijn talent en creativiteit zal hij ongetwijfeld nog vele successen behalen in de muziekindustrie!

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.