Kelly Clarkson – Piece By Piece (Idol Version)

Kelly Clarkson

Kelly Clarkson – Piece By Piece (Idol Version)

Kelly Clarkson is een Amerikaanse zangeres en songwriter. Ze brak door als winnares van het eerste seizoen van de talentenjacht American Idol in 2002. Sindsdien heeft ze vele hits op haar naam staan.

Piece By Piece (Idol Version) is een nummer dat Kelly Clarkson heeft uitgebracht als single in 2016. Het is de titeltrack van haar zevende studioalbum, Piece by Piece.

Over het nummer

“Piece By Piece” is een emotioneel nummer waarin Kelly Clarkson openhartig praat over haar relatie met haar vader, die op jonge leeftijd uit beeld verdween. In het liedje reflecteert ze op hoe ze zelf moeder geworden is en hoe dit ervoor gezorgd heeft dat ze zich realiseert wat voor impact afwezige ouders kunnen hebben.

Dit “Idol Version” werd speciaal opgenomen voor de finale van American Idol in 2016, waar Kelly Clarkson ook optrad tijdens deze speciale uitzending ter ere van het einde van de show.

Het nummer raakte veel mensen door zijn persoonlijke tekst en werd al snel een favoriet onder fans wereldwijd.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.