Kiss – Unholy

Kiss

Kiss – Unholy

Kiss is een Amerikaanse rockband die in 1973 werd opgericht. De band bestaat uit Paul Stanley, Gene Simmons, Tommy Thayer en Eric Singer. Ze staan bekend om hun extravagante outfits en make-up, evenals hun energieke liveoptredens.

“Unholy” is een nummer van het album “Revenge” uit 1992. Het nummer werd geschreven door Gene Simmons, Vinnie Vincent en Bruce Kulick. Het wordt beschouwd als een van de zwaardere nummers van Kiss en heeft invloeden van heavy metal.

De tekst van “Unholy” gaat over duisternis, verleidingen en het vechten tegen innerlijke demonen. Het laat de donkere kant zien van menselijke verlangens en hoe ze ons kunnen corrumperen.

Met zijn krachtige gitaarriffs, snelle drums en indringende vocalen is “Unholy” een echt headbangnummer dat fans aanspoort om mee te zingen en te dansen tijdens concerten.

Kiss blijft tot op heden actief met nieuwe muziekuitgaven en wereldwijde tournees. Met klassiekers als “Rock and Roll All Nite”, “Detroit Rock City” en natuurlijk “Unholy”, hebben ze zichzelf gevestigd als iconische figuren in de rockgeschiedenis.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

--:--
--:--
  • cover
    Hitsound FM
  • cover
    Hitsound FM

Hitsound FM is een non-commercieel online radiostation met muziek gebaseerd op de stijl zoals we die in de jaren 80 in de ether uitzonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hitsound FM© 2024. All rights reserved.